Στηρίζουμε την Πόλη μας - We support Saronikos City


Σας παρουσιάζουμε την ενέργεια "Στηρίζουμε την Πόλη μας - We support Saronikos City", μια δράση που ξεκινά η ηλεκτρονική έκδοση της the Voice of Saronikos, για τη στήριξη της τοπικής αγοράς και των συμπολιτών μας.
Όλοι μένουμε σπίτι για πολύ καιρό, για να αποφύγουμε την εξάπλωση του ιού.

Αυτό όμως είχε ως συνέπεια να πληγούν κυρίως οι μικρές επιχειρήσεις.

Επειδή λοιπόν η επαναλειτουργία τους είναι κοντά και ήδη για τις γιορτές η λειτουργία click-away είναι διαθέσιμη, ζητούμε από την Πόλη μας μας να τις στηρίξει ξανά.

Με σύνθημα: #Μένουμε_Σαρωνικό_Στηρίζουμε_Σαρωνικό, η δράση αυτή αφορά την ενημέρωση των πολιτών για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν σε κάθε γειτονιά.

 
Γι' αυτό, αν είσαι επαγγελματίας στείλε μας τα στοιχεία σου μέσω messenger, αν όχι αγαπητέ μας συμπολίτη ακολούθησε μας στα social media για να ενημερώνεσαι για την ενέργεια μας και στήριξε μας απλά καλώντας και άλλους συνανθρώπους να μας στηρίξουν.

Κοινοποιήστε αυτή τη δράση μας στα κοινωνικά δίκτυα που διαχειρίζεστε και με όποιο άλλο τρόπο θεωρείτε ότι μπορεί να συμβάλλει.

Αφορά μη κερδοσκοπική κίνηση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών να στηρίξουν την τοπική αγορά όταν αρχίσουν οι μικρές επιχειρήσεις να επαναλειτουργούν.

Σχόλια