Λουλούδια – Δώρα Τζιβίλογλου: Τα δώρα σας, από έναν κόσμο παραμυθένιο!


Ένας κόσμος παραμυθένιος ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σου, μπαίνοντας.
Αγιοβασίληδες, αγγελάκια, στρατιωτάκια, τάρανδοι, βασιλιάδες και βασίλισσες, μπαλαρίνες, όλοι εκεί να σε κοιτούν και να σου θυμίζουν πως κάποτε ήσουν παιδί, να σου φέρνουν στο μυαλό ιστορίες της γιαγιάς...

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ μέσα, η ομορφιά και το κλασικό κυριαρχεί, η γαλήνη και η χαρά της γιορτής είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα και σε συνεπαίρνει.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι φανερό, ότι τα κομμάτια εδώ, είναι διαλεγμένα ένα – ένα, για την ποιότητα, το στυλ, το χαρακτήρα τους. Είναι φανερό, ότι εδώ αγαπούν αυτό που κάνουν, ακόμα κι απ’ τον τρόπο που το καθετί είναι τοποθετημένο.

Λουλούδια – Δώρα Τζιβίλογλου
Ή αλλιώς, ο Πάρης και η Μαντώ.

Με ευγένεια, υπομονή και χαρά θα σου μιλήσουν για τα κομμάτια τους. Με γούστο και αγάπη θα τυλίξουν αυτό που αγόρασες, θα φροντίσουν το δώρο σου σαν κάτι δικό τους.

Με την ίδια αγάπη, μεράκι και κλασική πρωτοτυπία που στόλισαν το γάμο σου, τη βάφτιση του παιδιού σου, που θυμάσαι όσα χρόνια κι αν περάσουν σαν την πιο παραμυθένια σου στιγμή.

Τα Χριστούγεννα είναι εδώ! Το Πνεύμα των Χριστουγέννων κατοικεί εδώ μέσα. Τα δώρα σου από εδώ, μικρά η μεγάλα, για τον παραλήπτη τους δεν είναι “ένα δωράκι”. Μεταφέρουν κάτι από το πνεύμα της γιορτής!

Λόγω των συνθηκών, οι παραγγελίες σας μπορούν να γίνουν τηλεφωνικά στα 2291038044 και 6977336963. Στη σελίδα της επιχείρησης, θα βρείτε εξαιρετικές ιδέες για τη διακόσμηση του χώρου σας και για τα δώρα των γιορτών!

Σχόλια